Please assign a menu to the primary menu location under menu

Om Ønskebasen/Gave Danmark

Det har aldrig været nemt at finde på gaver til alle dem man kender. I nogle perioder er der interesserer, som fylder hos personerne, men i andre perioder virker det som om han eller hun nærmest har alt. Tænk over det… Hvor mange gaver giver du egentligt samlet set igennem hele livet? Det er ret mange, man skal finde på!

Så dét er Gave Danmark nemlig sat i værk for at hjælpe med. Vi vil inspirere med gaveideer til Ham og Hende, til Børn, Bedsteforældre, Venner & Veninder og til alle de forskellige anledninger såsom fødselsdage i forskellige aldre, Mors Dag, Fars Dag, Valentines Dag, Jul og alle de andre. Ligesom vi også vil inspirere med gaveideer til forskellige typer, for eksempel de Sporty typer, Haveelskeren eller Gameren.

Har du spørgsmål om gavedanmark.dk, kan du kontakte os her:

info@gavedanmark.dk

Finansieret af reklamer (affiliate)

Gave Danmark er en reklame finansieret inspirations side. Det foregår via såkaldt Affiliate marketing, hvilket betyder, at vi linker til de mange forhandlere af gaver, som vi fortæller om, og vi modtager en provision herefter.

Vi modtager gerne ris/ros til vores inspirationsartikler, og hvis du falder over links til gaver, som ikke længere findes, vil vi også meget gerne høre det. Har du forbedringer eller forslag til siden, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Gave Danmark støtter

Vi støtter disse gode initiativer og tiltag:

Gave Danmark Miljøvenlig EmballageStop Papirspild mærket