Konfirmationsgave Dreng

Pixarbay, pixel2013

Fader vor du som er i himlen.. tiden er igen kommet til konfirmationer og til hovedpinen man får af, hvad man nu skal finde på at give i gave. Det er nærmest altid sværere at finde gaver til drenge, da de jo ikke er lige så pusse-nussede som piger er. Men her kommer der nogle eksempler på hvad du kan give din fætter Christian i konfirmationsgave!

Stavkors i sølv - Mange unge mennesker går med kors også selvom man nødvendigvis ikke er troende, så dette er et fint bud på en konfirmationsgave. 

Panzer kæde og armbånd i sølv eller guld - Er man mere til en almindelig kæde, er en Panzer kæde meget maskulin og et rigtigt godt bud på et maskulint smykke. 

Dog-tag/kadaverskilt eller et pladearmbånd til gravering - Personliggør smykket ved at få graveret en personlig tekst.

En lækker Ralph Lauren skjorte eller T-shirt - hvem vil ikke gerne se godt ud i en lækker skjorte?

Penge - Falder altid i god smag ved teenagere. For at gøre det mere personligt kan man lave et pengetræ, hvor man hænger pengene på som blade. Nogle er også lidt mere drilske og veksler pengene til småmønter 

En tur i helikopter eller svævefly - oplevelser for livet er noget alle sætter stor pris på, også selvom man er teenager. Og hvem vil ikke gerne se smukke Danmark oppe fra? 

God fest!

Ovenstående indhold er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af smykker, eller utallige andre gode varer. Uden støtten fra Perlen Odense kunne ovenstående indhold ikke lade sig gøre.


3 Gode gaveideer til mormor

d. 10. November 2020 • Børn

3 Gode gaveideer til mormor

5 Gode dåbsgaver til hende

d. 10. November 2020 • Børn

5 Gode dåbsgaver til hende

4 Fede fars dag gaver til 2021

d. 10. November 2020 • Børn

4 Fede fars dag gaver til 2021