Fars Dags Gave

Perlen Odense

Det er meget forskelligt, om en familie går op i fars dag eller ej. Hjemme hos mig selv har det altid været en stor tradition både med fars dag, men også mors dag. Ikke fordi vi går så meget op i det. Vi sætter ikke en hel dag af kun for den ene eller den anden, men det med at give en gave har nu altid været meget hyggeligt. 

Heldigvis har de forskellige butikker også taget fars dags gaven til sig, så inspiration er der rigeligt at finde på nettet og i tilbudsaviserne.

Den gave, jeg oftest ser omkring fars dag, er øl, vin eller noget i den kategori. Jeg er i den heldige situation derhjemme, at min far sjældent drikker noget, der har med vin eller øl at gøre, så det er altid ekstra udfordrende at finde noget til ham. Min far er også af den type, at han aldrig ønsker sig noget andet end at have sin familie omkring sig, MEN chokolade falder altid i god jord og han bliver jo glad, når han endelig får gaven. 

Man kan et eller andet sted tænke på, om der er en lille ting, ens far mangler eller om der er noget, han specielt er glad for at spise eller drikke. Eller måske mangler han en ny halskæde eller et nyt armbånd. I mit tilfælde er det lige chokolade, der er den store vinder, men det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænserne. Han bliver bare glad for at få en gave og ikke bare af hvem som helst, men af hans børn/barn.

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til dette, du lige læste. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis armbånd til mænd eller et utal af andre flotte smykker. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i dette, du lige læste.


GUIDE: Gaveidéer til ham

d. 06. January 2022 • Mænd

GUIDE: Gaveidéer til ham

Gode idéer til oplevelsesgaver

d. 11. March 2021 • Mænd

Gode idéer til oplevelsesgaver

Studentergave til drenge

d. 01. March 2021 • Mænd

Studentergave til drenge

Hvornår er fars dag?

d. 28. October 2020 • Mænd

Hvornår er fars dag?

Gaveideer til single mand - 3 tips

d. 27. October 2020 • Mænd

Gaveideer til single mand - 3 tips