GUIDE: Gaveideer Til Single Kvinde

Monfocus

Det er især dejligt at modtage gaver, når man kan mærke, at der er gjort en ekstra indsats for at finde den helt rigtige gave. Den helt rigtige gave betyder ofte, at det er en personlig gave, hvor man virkelig har tænkt på personen der skal modtage gaven. Det kan være, at man har overvejet ting som, hvad personen mangler, kan lide, ikke ved de har brug for eller måske noget man har lyst til at lave. Men måske ønsker du at lave en særlig gestus til en kvinde i dit liv som er single? Der er masser af gaver derude, som oser af opmuntring og kærlighed uden at være fra en bedre halvdel. Læs videre og få en masse gaveidéer til single kvinden.

Den velduftende gave

Ligegyldigt om single kvinden leder efter en ny partner eller ej, er det altid lækkert at blive forkælet med en ny duft. Nogle dufte anses for at være meget sensuelle og kan med fordel tages på i jagten på den eneste ene. Men det er også et element af selvforkælelse at dufte godt. Da det også kan være meget individuelt, hvordan man synes en god parfume dufter, kan man også lave en hyggelig shoppingtur ud af at finde den nye duft.

Den funktionelle gave

Rigtig mange kvinder fjerner hår på ben og armhuler - single eller ej. Men da en single kvinde til tider er ude og lede efter sin næste bejler, kan man nok godt konkludere, at hårfjerning og barbering ofte foretages hos en single kvinde. Forkæl hende derfor med hårfjerningssæt, en epilator, en barberskum eller måske en laserbehandling.

Den selvforkælende gave

Alle elsker at blive forkælet, så få endelig sammensat en kurv af alverdens spa lækkerier, som den enlige kvinde kan foretage sig derhjemme. Du kan vælge at finde produkter som kan bruges fra top til tå eller fokusere på enten hoved, krop eller fødder. Beroligende ansigtsmasker, fugtgivende kropsolier og velduftende fodbadesalt er bare få eksempler på, hvilke produkter du kan inkludere i kurven.

Den hyggelige gave

Er den single kvinde i dit liv vild med at lave hygge-stemning derhjemme? Hvorfor så ikke gøre den hjemlige kvalitetstid endnu mere hyggelig. Du skal ud og lede efter det blødeste tæppe, en underholdende bog, lækker chokolade og masser af stearinlys. Har du lyst til at deltage? Så byt bogen ud med et underholdende spil, hvor I kan være to eller flere deltagere.

Den begivenhedsrige gave

Lav noget sammen som man sent vil glemme! Planlæg en skøn dag sammen, hvor der både bliver shoppet, forkælet og hygget. Måske inkuderer dagen endda også at lede efter den fremtidige partner. Et eksempel på denne dag er et smut forbi de lokale butikker, hvorefter der er booket massage hos den nærmeste spa. Senere serveres der en skøn middag derhjemme og til sidst dans og drinks på byens barer.

Sidens tekst er bragt og udgivet i samarbejde med Signatura. Hos Signatura bestiller man specielt gerne ansigtscreme. Vha. Signatura overlever denne hjemmeside.


Guide: Idéer til den romantiske gave

d. 06. January 2022 • Kvinder

Guide: Idéer til den romantiske gave

Inspiration: Gaver til 18 års fødselsdag for kvinder

d. 04. May 2021 • Kvinder

Inspiration: Gaver til 18 års fødselsdag for kvinder

Gaveideer til par

d. 13. November 2020 • Kvinder

Gaveideer til par

Gaveideer til hende

d. 02. November 2020 • Kvinder

Gaveideer til hende

Hvornår er mors dag? Sådan glemmer du den aldrig

d. 27. October 2020 • Kvinder

Hvornår er mors dag? Sådan glemmer du den aldrig

Mors dag 2021 - Derfor markeres dagen

d. 27. October 2020 • Kvinder

Mors dag 2021 - Derfor markeres dagen