3 Gode Gaveideer Til Mormor

Perlen Odense

Hvad skal jeg give min mormor i gave?

Ja, den er svær, da når man først har nået en alder som man nu er, når man er blevet mormor, så har man nærmest alt, hvad man kunne tænke sig. Derfor tænker jeg, at vi her må tage fat i de lidt mere personlige gaver, som man kan bruge i fællesskab.

Gavekort til restaurant

Et håndskrevet gavekort til et restaurant besøg med en fastsat dato og tidspunkt, vil falde i god jord ved enhver mormor. Gavekortet kan du måske også dekorere med en lille tegning eller du kan købe en lille buket blomster og give ved siden af. Jeg er næsten sikker på, at hvis du bruger en dag med din mormor, så vil hun spæde lidt til på restaurantbesøget, så du ikke bruger alle dine surt sammensparede lommepenge på en gang.

Gavekurv

En gavekurv kan indeholde nærmest alt mellem himmel og jord. Sidst jeg forærede min mormor en gavekurv indeholdt den: Lækkert vin, chokolade, hendes yndlings dagcreme og selvfølgelig et kort hvor jeg skrev: hvor meget jeg holder af hende og at hun er min bedste mormor i verden.

Livets træ smykke

En anden god gaveide til den bedste mormor gave kunne være et livets træ smykke . Her henleder rødderne til stamtræet og hvor vi alle kommer fra. Toppen viser livets gang og årstidernes skiften. Årringene i selve træstammen fortæller os, at tiden ikke er til at stoppe og livet går videre.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, dette tekstindhold. Her finder du et imponerende sortiment af Livets træ smykker, eller utallige andre gode varer.


Konfirmationsgave dreng

d. 18. May 2021 • Børn

Konfirmationsgave dreng

5 Gode dåbsgaver til hende

d. 10. November 2020 • Børn

5 Gode dåbsgaver til hende

4 Fede fars dag gaver til 2021

d. 10. November 2020 • Børn

4 Fede fars dag gaver til 2021