Guide: Idéer Til Den Romantiske Gave

azerbaijan_stockers

Romantiske gaver er dejlige at give sin bedre halvdel. Men hvis romantik ikke kommer naturligt til sig, kan man en gang imellem bruge lidt inspiration. Hvad enten du leder efter en romantisk gave til hende eller ham, så finder du nogle gode idéer lige her.

Romantik opleves forskelligt fra person til person. Nogle kan ikke få nok af romantiske handlinger, hvor andre kan opleve den mindste gestus som værende for meget. Så det er vigtigt at finde den rette balance for den individuelle gave. Herunder listes 5 idéer til alle former for romantiske gaver; fra den helt store gestus til den diskrete af slagsen.

1. Luftballontur i solnedgangen - 'the grand gesture'

Her snakker vi virkelig om at gå all-in. Det kan være en lidt dyr affære, men hvis din bedre halvdel elsker romantik eller du bare gerne vil imponere en ny flamme, så er det vejen at gå. Der findes flere gavekort, som tilbyder en tur i en luftballon. Det er en god idé at aftale på forhånd med udbyderen, at det skal være under solnedgang. Så sikrer du, at romantikken er i top.

2. Middag og biograftur

En date, der er manges favorit, men også oser af romantik. Vælg den mest romantiske restaurant, du kan finde og book billetter til en romantisk komedie. En sådan aften kan godt gå hen og blive lidt kliche som på amerikanske film, men det kan også sagtens gøres lidt nedtonet. Hvis du dog gerne vil give den lidt ekstra gas, så køb en buket blomster og giv dem på daten. Blomster virker dog oftest bedst som en romantisk gave til hende.

3. Spa-daten

Hvem elsker ikke lidt afslapning og forkælelse? Hop i badetøjet og invitér den udkårne med i spa for en dag. Her kan I nyde de skønne, tempererede bade og saunaer, men hvis der skal lidt mere til, så bestil en massage eller frokost. Det deler også dagen lidt op, så I ikke sidder en hel dag i et bassin. Et lidt billigere alternativ til en dag i et spa, kan være at lave hjemmespa. Køb nogle lækre massageolier, et fodbad og ansigtsmasker, så kan I sagtens have en romantisk dag derhjemme.

4. Smykker

Alt efter hvor I er på datingrejsen, kan smykker være den ultimative, romantiske gave. Smykker er individuelle og viser omtanke samt engagement. Det kan både være en halskæde, armbånd eller måske en diamantring. Spring ud i denne romantiske gave, men husk at have din udkårne i tankerne, så du ikke køber noget forkert.

5. Parfume

Den romantiske gave kan sagtens være noget så nedtonet som en parfume. En parfume er meget personlig og som med smykket, viser det omtanke. Leder du efter en romantisk gave til ham eller hende, så er en parfume et perfekt valg. Især hvis du bare gerne vil give en god gave, som ikke er over-the-top romantisk.

Tak til Signatura Til slut vil sige stort tak til Signatura, der har bidraget økonomisk til dette du lige læste. Signatura forhandler blandt andet badesalt.


GUIDE: Gaveideer til single kvinde

d. 06. January 2022 • Kvinder

GUIDE: Gaveideer til single kvinde

Inspiration: Gaver til 18 års fødselsdag for kvinder

d. 04. May 2021 • Kvinder

Inspiration: Gaver til 18 års fødselsdag for kvinder

Gaveideer til par

d. 13. November 2020 • Kvinder

Gaveideer til par

Gaveideer til hende

d. 02. November 2020 • Kvinder

Gaveideer til hende

Hvornår er mors dag? Sådan glemmer du den aldrig

d. 27. October 2020 • Kvinder

Hvornår er mors dag? Sådan glemmer du den aldrig

Mors dag 2021 - Derfor markeres dagen

d. 27. October 2020 • Kvinder

Mors dag 2021 - Derfor markeres dagen