5 Gode Dåbsgaver Til Hende

Perlen Odense

Den perfekte dåbsgave til den lille pige.

Bamse krammedyr

En sød lille bamse er ikke til at tage fejl af, den kan følge den lille pige i mange, mange år, specielt hvis det bliver hendes nye yndlingsbamse.Der er simpelthen så mange flotte krammedyr at vælge imellem, at det faktisk kan være svært at finde den helt rigtige.

Dagmarkors

Et dagmarkors er et meget traditionelt dåbssmykke, som også kan følge den lille pige op gennem de unge år frem til deres konfirmation hvor det igen bliver en stor dag i guds hus. Det er meget moderne at bære et dagmarkors for piger i alle aldre, om det er fremstillet i sølv eller guld.

Bestiksæt til børn

Bestiksæt kan man godt få mange af til barnedåben, men det gør ikke noget, da hun kommer til at bruge dem hver eneste dag, når hun bliver lidt størrer. Her er der igen rigtig mange søde at vælge imellem blandt andet med små prinsesser, dyr fra junglen og andre små nuttede søde kæledyr.

Sparegris

En lille sød sparegris eller sparebøsse, som nogen kalder dem, er heller ikke af vejen som værende en god gave til barnedåben. Her er der igen så mange små fantastiske designs at vælge imellem, som rækker lige fra kareter, bamser, ugler, hjerter til yndige svaner.

Vidste du?

Hvis du ikke får navngivet eller døbt din lille pige inden hun er 6 måneder, så kommer hun til at hedde Margrethe ligesom hendes kongelige højhed dronningen.

Skiltet øverst viser at artiklen er skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du blandt andet købe Dagmarkors. Derfor er artiklen ikke upartisk.


Konfirmationsgave dreng

d. 18. May 2021 • Børn

Konfirmationsgave dreng

3 Gode gaveideer til mormor

d. 10. November 2020 • Børn

3 Gode gaveideer til mormor

4 Fede fars dag gaver til 2021

d. 10. November 2020 • Børn

4 Fede fars dag gaver til 2021