Please assign a menu to the primary menu location under menu

Gaver til kvinder

Billige smykker til Mors Dag

Smykkegaver er en for-evig-og-altid oplagt og god Mors Dag gave. Der er ikke noget som smykker, som vil være en tidløs gave. Se bare på de arkæologiske udgavninger, hvor man finder smykker tilbage i de allerældste udgravninger.

Smykkegaver er med andre ord formentligt verdens ældste type gave.

Så her har vi udvalgt nogle smykkegaver til Mors Dag. Og hvis pengepungen ikke er til diamanter og guld, så har vi også nogle forslag til billige smykker, man sagtens kan give – det handler nemlig ikke om prisen (Hvorfor giver man gaver?).

Personlig gavesmykke med indgravering

Flot halskæde i enten sølv eller 18 karat guld med indgravering. Måske fra alle børn? Angiv selv teksten og skriv børnenes navn i halskæden. En gave som hun helt sikkert vil sætte pris på!

Mors Dag personlig halskæde med indgravering

Gå til forhandler

Karen Blixen dameur

Dette flot designet dameur navngivet Karen Blixen, er med læderrem og friske farver.Den leveres i original Chris Copenhagen æske, og vil være et særdeles flot smykke til din mor.

Karen Blixen dameur smykke til mor

Gå til forhandler

Sødt hjerte i sølv med rubin  (269,-)

Sødt vedhæng i sølv med en rubin i. Her får du noget rigtigt sødt og flot, og er du på udkig efter billige smykker til Mors Dag, så er det her et rigtigt godt bud. Husk at købe en halskæde til, som matcher det vedhæng, du vælger.

sølv hjerte vedhæng med Rubin

Gå til forhandler

Sølvring med personlig indgravering

Man kan selvfølgelig sagtens give en helt almindelig ring. Men man også give det et lille twist ved at tilføje noget personligt på ringen. Har du et navn eller ord, som kunne betyde noget for hende på Mors Dag, så giv hende en ring i sølv eller guld med indgravering på.

Personlig sølv ring smykke med indgravering

Gå til forhandler

Hendes stjernetegn som smykke (299,-)

En personlig smykkegave kunne være et vedhæng, som symboliserer hendes stjernetegn. Især hvis hun også er den lidt spirituelle type, så vil det være et sikkert gavehit med hendes stjernetegn i sølv og 14 karat guld.

Stjernetegn halskæde smykke

Gå til forhandler

Dameure på tilbud

Er man på udkig efter dameure som er til at komme til i pris, så er det ikke en dårlig ide at kigge efter tilbud. Her finder man nemlig dameure og smykker i alle prisklasser, uanset om det er ure under 300,- eller over 1.000,- man er interesseret.

dameur gaveæske paul hewitt smykkeur

Gå til forhandler

Diamonds are a girl’s best friend

Er man i tvivl om, hvad smykker kan gøre som Mors Dag Gave, så kan man bare tage et kig på denne gamle gamle klassiker med Marilyn Monroe 🙂

Leave a Comment