Please assign a menu to the primary menu location under menu

koer-porsche-audi-gave

En studentergave til ham i 2019… Hvad skal man give? Der er uanede muligheder, men det skal både passe til ham, og så skal det jo være noget særligt også. En fødselsdag sker jo en gang om året, men at blive student sker kun én gang i livet.

Vi har her prøvet at samle nogle gaveideer til studentergaver til ham 2019. Har du andre gode ideer, er du mere end velkommen til at lægge en kommentar med tips og inputs til gaver til studenter anno 2019. Du kan også finder studentergave til hende 2019 her.

Flot højtaler og lækker lyd

Danske Kreafunk har designet denne lækre højtaler, som er trådløs og kan sluttes til telefonen via bluetooth . Kreafunk er kendt for at lave god lyde kombineret med flot og æstetisk design, som samtidig er funktionel lidt mere innovativ end de fleste andre. Og stadig til en overkommelig pris.

En lækker studentergave til ham som er lidt kræsen, sætter pris på musik, og kan trænge til noget flot i sin (måske kommende) lejlighed.)

Gå til forhandler

Kreafunk amove højtaler sort

Gå amok i en pølsevogn

Den klassiske spise fra restaurant fodkold er unægteligt et fortrinligt mellemmåltid imellem dagens gøremål og smager fantastisk såvel på en varm sommerdag, som en kold vinteraften. Med oplevelsesgaven ’Gå amok i en pølsevogn’ kan du tage din bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan I forsøge jer med at spise alt hvad I kan på 1 time i jeres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Gå til forhandler

Gave til pølsevogn

Stilrent vækkeur til ham

Velkommen til voksenlivet! Var det svært at komme op om morgen og afsted i skole? Så er sådan et stilrent vækkeur lige en studentergave til ham i 2019. Dette ur fra Karlsson er flot og ser godt ud på hans værelse eller lejlighed. Det er digitalt og lyser først om natten, når man rører ved det, og kan vise både dato, tid og klokken.

Til den kræsne student som både vil være praktisk og stilren. Og som har brug for en god makker til at vække sig!

Gå til forhandler

Digitalt Vækkeur sort karlsson wood

Sportsvogn-tur som studentergave til ham

Har han taget kørekort, eller står lige overfor det, så er dette en studentergave til ham, der får den vildeste drengedrøm til at gå i opfyldelse. Vælg mellem en Audi R8 med en voldsom V8’er eller en hårdtpumpet Porsche 911 Turbo S med hækmotor. Begge vil med garanti få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen, når speederen trykkes i bund og du accelererer ned af langsiden. En erfaren instruktør vil hjælpe ham med at mestre hårnålesvingene på enten Sjællands- eller Jyllandsringen.

Gå til forhandler

Kør sportsvogn porsche audi gave

Leave a Comment