Please assign a menu to the primary menu location under menu

kitesurfing-koebenhavn-kursus-gave (1)

Selvom Asger Aamund kalder den moderne mand for en vatnisse, og Information kalder den moderne kvinde et barn af konkurrencestaten, så må man bare sige, at adventure og oplevelser er blevet et storhit blandt danskerne.

Udbuddet af oplevelsesgaver og adventure gaver har aldrig været større, og nye måder at opleve på skyder hele tiden frem. Vi har derfor udvalgt 10 adventure gaver i København, som både er for dem, der allerede bor på Sjælland eller i København, samt for dem som skal besøge hovedstaden enten en enkelt dag eller på ferie.

Her er adventure gaver som både er for mænd og kvinder samt vatnisser og børn af konkurrencestaten! Er dette ikke nok, så kan også med fordel besøge VisitCopenhagen her for at finde yderligere adventure aktiviteter.

Adventure gaver omkring Hovedstaden:

Klatre i verdens højeste reb-bane

I det legendariske gamle B&W skibsværft på Refshaleøen kan du prøve verdens højeste indendørs High Rope bane. I 50 meter højde over jorden skal du bevæge dig rundt på denne bane. Man behøver ikke særlige evner eller erfaring for at klare High Rope banen, og du får instruktion fra professionelle instruktører.

Gå til forhandler

Urban High Roping København adventure klatre reb

 

Pablo Escobar | Escape Room

Hos Brain Game bliver du placeret i et såkaldt Escape Room, hvor du er hovedpersonen i en fortælling. Du får 60 minutter til at løse fortællingens gåder og slippe ud af rumme. I denne fortælling er I er en del af en politi-styrke, og skal finde og arrestere den mest farlige kriminal, nogensinde – Pablo Escobar.

Gå til forhandler

Escape Room København Pablo Escobar

 

Helikopter flyvetur over København

Prøv en tur i en Robinson R44 Clipper II  helikopter med 245 hestekræfter med en tophastighed på 240 km/t. En 12 minutters rundflyvning over København er en lækker adventure gave til ham eller hende.

Gå til forhandler

Helikopter oplevelse København gave

Ferrari-tur på Sjællandsringen

Det vildeste adrenalin-sus i en vaskeægte rød Ferrari. Med en professionel racerkører bag rattet, får man her fornøjelsen af af maskinens V8-motor på Sjællandsringen. Gave til den adventure lystne med hang til spænding og adrenalin.

Gå til forhandler

Ferrari tur på Sjællandsringen eller Jyllandsringen

Pistolskydning

1 times pistolskydning med en 9 mm pistol. Med professionel instruktion i sikkerhed og skydeteknik, får man mulighed for affyring af 50-100 skud og mærke fornemmelsen af larmen og at ramme plet på målet.

Gå til forhandler

Pistolskydning København Hos Hunters Game

Pilot – prøv at styre et fly

Har man drømt om en adventure oplevelse bag styrepinden i cockpittet på et rigtigt fly, så er der her muligheden for at prøve det. Med denne gave får man 45 minutter bag styrepinden og en video med hjem af det hele.

Gå til forhandler

Pilot prøvetur roskilde gave

Vægtløshed/frit fald i vindtunnel

I denne vindtunnel til frit fald og bodyflight, får man virkelig fornemmelsen af at være vægtløs! Man lægger sig lige så stille ud på vindstrømmen, og lader sig så føre med. Er faldskærmspring lidt for meget, så kan man få meget af fornemmelsen med Bodyflight.

Gå til forhandler

Bodyflight København Vindtunnel Frit Fald

Aventure gaver med vand

København ligger jo på en ø, så det er måske mere oplagt med

Flyboard – flyv på vandet

Det tætteste på man kommer på at være Ironman. Med Flyboard under fødderne flyver du henover vandet i 2-8 meters højde alt efter evner, og skal forsøge at mestre en balance. Med denne adventure gave får du 45 minutters instruktion og cirka 15-20 minutters flyvetid

Gå til forhandler

Flyboard oplevelsesgave København

Harpun fiskeri under vandet

I denne 4 timers lange undervandsjagt på Sjælland får man undervisning af erfarne undervands-jægere i at fiske med harpun. Man får både tips til dykkerteknik og mad med hjem på bordet… Det er da den perfekte adventure gave!

Gå til forhandler

undervandsjagt københavn harpun fiskeri

Kitesurfing Kursus

Prøv kræfter med denne ekstremsport på vand, hvor både vand og vind skal kontrolleres. I dette 2 timers kursus får mulighed for at prøve Kitesurfing i København.

Gå til forhandler

Kitesurfing København kursus Amager

Urban High roping video:

Se her en video fra Urban High Toping som enten vil skræmme dig væk fra adventure oplevelsen, eller som vil gøre dig endnu mere interesseret! Tør du, eller er det for vildt?

 

Body Flight i vindtunnel video

Se her hvordan det opleves at være i “Frit Fald” i en vindtunnel. Oplevelsen af vægtløshed, oplevelsen af frihed og at være uden begrænsninger. Dét kan man med Body Flight – helt uden at faktisk at være i Frit Fald.

Pistolskydning hos Hunters Game video

Heldigvis er pistolskydning ikke en hverdagsting i Danmark, som det er i andre lande. Men har man alligevel lyst til at prøve, hvordan det er at affyre en ægte 9mm pistol, så kan man se i denne video, hvordan det er hos Hunters Game i København.

Har du andre tips til adventure gaver København, så vil det være værdssat, hvis du vil lægge en kommentar og fortælle om det. Især hvis det er noget du har prøvet og kan anbefale andre også.

Leave a Comment