Please assign a menu to the primary menu location under menu

romantisk-mors-dag

Romantisk Mors Dag gave i 2019

Hvis du vil vise din hustru, at du virkelig elsker hende som dine børns mor, og børnene stadig er for små til at komme med gaver til deres mor, så er en romantisk mors dag gave virkelig en god ide. Og du kan være helt sikker på, at hvis du viser hende, hvor meget du elsker og værdsætter hende som en god mor til dine børn, så er der ikke meget der kan gøre hende mere lykkelig.

Romantisk ophold i Gråsten på Benniksgaard Hotel

Det er et stykke af Sønderjyllands historie, der træder frem, når du kører op foran Benniksgaard Hotel. Her i de hvide bindingsværksbygninger gemmer sig mange hundrede års historie, der kan fortælle om krige ved den sønderjyske grænse, om landbrugets storhedstid og udvikling og om sønderjydernes fællesskabsfølelse gennem sang, kaffebord og sprog. Få en bid af historien på Benniksgaard, hvor udsigten over Flensborg Fjord og de langstrakte, grønne marker er omgivelser, der overbeviser dig om, hvorfor Sønderjylland igen og igen vinder så manges hjerter.

Gå til forhandler

Mors dag romantisk oplevelse

 2 overnatninger på lækre Alter Meierhof i Flensborg

Hvis der virkelig skal forkælelse til, og et rigtigt afbræk fra hverdagen, så ville det være utroligt romantisk med en weekend på Alter Meierhof i Flensborg. Ren luksus og gourmet, som inkluderer:

  • To overnatninger i stilfuldt “Meierhof” dobbeltværelse (25-30 m2).
  • 2 x gourmet morgenbuffet på restaurant “Brasseriet”.
  • Frisk frugt ved ankomst samt badekåbe og badesandaler.
  • Fri adgang til hotellets smukke Thermal Spa.
  • En flaske mousserende vin (Meierhof Edition).
  • En overraskelse fra patisseriet.
  • 4-retters candle light dinner i restaurant “Brasseriet”.

Gå til forhandler

Alter Meierhof er et 5-stjernet luksushold, der ligger lige ned til Flensborg Fjord. Hotellet huser 2 restauranter, hvoraf den ene er den er den 2-stjernede Michelin-restaurant ”Meierei Dirk Luther”. Ligeledes holder spa-afdelingen et meget højt niveau, og særligt det 1400 m2 store hamambad, er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hoptimist Love Bimble

Denne søde hoptimist udstråler kærlighed mere end noget andet, og vil med sikkerhed gøre glæde som en romantisk mors dag gave. Hoptimister er per natur altid glade, og er beregnet til at gøre andre i godt humør også.

Giv din mors børn hoptimisten Love Bimble og fortæl hende, at du elsker hende. Både som mor og som kvinde!

Hoptimist Love Bimble

Gå til forhandler

Leave a Comment