Please assign a menu to the primary menu location under menu

afslappende-wellness

Forkælelse er påskønnelse

Man skal altid være god være sin mor, for hun ER jo den bedste i verden, og man HAR jo kun én af hende! Og hvad vil være bedre på mors dag end at give hende forkælelse som gave.

Du kan forkæle hende ved at give morgenmad på sengen, lade hende slappe af hele dagen, sørge for aftensmaden og i det hele taget lade hende se hvor meget du værdsætter alt det hun gør.

Du kan også købe forkælelse som mors dag gave, og lade hende komme afsted og få en dag eller weekend med 100% ren afslapning. Her er nogle bud på forkælelsesgaver:

Skøn Massage på mors dag

(Hvor: Hele landet)

Denne skønne dybdegående massage har en varighed af 35-45 minutter. Du vil sammen med massøren aftale, hvilke dele af kroppen, du ønsker massage af – f.eks. ryg, skuldre, nakke eller ben.

Du kan også vælge at lade hovedbunds- eller ansigtsmassage indgå. Massøren vil hjælpe dig med at sammensætte behandlingen, så den svarer til dine behov og ønsker.

Læn dig tilbage og lad dig forkæle med en behandling, der får dig til at slappe helt af. Skøn forkælelse, du har fortjent!

Gå til forhandler

Skøn Massage

Afslappende Wellness forkælelse

(Hvor: Hele landet)

Med denne oplevelse kommer mor til at føle sig fuldstændig afslappet og veltilpas når behandlingen er slut. Der vil være lækker forkælelse for både krop og sjæl, og en rigtig forkælelse på mors dag.

Hun vil opleve en verden af wellness og forkælelse, et par timer væk fra hverdagens trummerum. En pause hvor det kun handler om hende. Efter behandlingen vil hun føle sig som et nyt menneske fyldt med fornyet energi til livet. Glem tiden, slap af og bliv forkælet.

Gå til forhandler

Afslappende wellness gave

Yoga søndag med brunch

(Hvor: Gilleleje)

Oplev dejlig forkælelse i smukke naturomgivelser. Her får du en dejlig søndag i Ananda Yoga Studio, hvor du kan dyrke yoga med himmel og hav som nabo.

Dagen starter med en dejlig forfriskende omgang yoga med en af de kompetente yogalærere. Efter yogaen serveres en lækker, sund og velsmagende brunch i i Restaurant Gilleleje Havn, 5 min. fra Ananda Yoga. Efter brunchen er du velkommen til at nyde områdets storslåede natur, havet, stranden og gangstierne.

Gå til forhandler

Yoga gave til hende

Chokolade massage forkælelse

(Hvor: Sjælland)

Der er ikke noget der siger forkælelse så meget som chokolade. Og massage. Så det bliver ikke meget mere forkælelse på Mors Dag med en gang chokolademassage.

Chokolade har en fantastisk beroligende effekt på huden. Ved massage med chokolade bliver huden både blødgjort, fugtet optimalt og stimuleret til at slappe af. Samtidig afgiver chokolade en række sunde stoffer og indeholder bl.a. store mængder endorfiner, der forbindes med følelsen af lykke.

Gå til forhandler

Chokolade massage gave til hende

Leave a Comment