Please assign a menu to the primary menu location under menu

konfirmationsgave til dreng

Skal du finde en konfirmationsgave til en dreng, så har vi her nogle forskellige gaveideer i 2019 på konfirmationsgaver til ham. Der er lidt at hvert at kigge på, så uanset om han er en dreng som er mest til oplevelser, eller elsker at game på sit værelse, eller har praktisk ønsker som lækker ny cykel, ja så har vi lidt inspiration til gaven her.

Du finder også konfirmationsgaver i forskellige prisklasser, så uanset om du hans mor eller far, bedsteforældre eller søster eller bare ven af familien, ja så er der nogle forskellige ideer og forslag.

Oplevelser til konfirmanden

Helikoptertur

(Hvor: Hele landet)

En helikoptertur er en helt special oplevelse, og noget man som ung mand med sikkerhed vil huske for resten af livet. Giv ham sådan en tur i konfirmationsgave, og du giver ham et minde for livet.

Gå til forhandler

Co-Driver i en Lamborghini

(Hvor: København)

Lad ham blive passager i denne Lamborghini, og giv ham fornøjelsen af turen i en fantastisk bil, som han måske ikke kommer til at opleve igen. Er han til smukke biler og har lidt fart i blodet, så vil dette være en super gave.

Gå til forhandler

Prøv Virtual Reality

(Hvor: København/Århus)

Til den gamer/computer interesserede teenager er det en vanvittig sjov oplevelse at prøve en tur med Virtual Reality. Det her er ikke ligesom at tage mobiltelefonen på et par briller – det her føles i den grad virkeligt.

Gå til forhandler

Indendørs skydiving

(Hvor: København)

Han vil få en vild oplevelse, når han prøver kræfter med Indoor Skydiving. Med en instruktør sikkert ved hans side, træder han ind i flyvekammeret, læner sig ind i luftstrømmen, breder armene ud – og flyver! En anderledes konfirmationsgave til ham som helt sikkert også vil blive husket altid.

Gå til forhandler

Passager i Ferrari på åben gade

(Hvor: København/Århus)

Lad konfirmanden prøve en tur i en ægte lækker Rød Ferrari på både landevej og motorvej. Med en professionel chauffør til at tøjle hestekræfterne kan han læne sig tilbage og mærke bilen skyde fra 0-100 km/t på kun 4 sekunder. Det hele foregår sikkert og lovligt.

Gå til forhandler

Konfirmand amok i en pølsevogn

(Hvor: Hele landet)

Er han en teenager som elsker junkfood ligesom de fleste andre teenagere? Med konfirmationsgaven ’Gå amok i en pølsevogn’ kan han tage sin bedste junkfood-kammerat under armen og sammen forsøge sig med at spise alt hvad de kan på 1 time i deres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Gå til forhandler

Flotte og lækre gaver til drenge

Flot ur

En klassisk konfirmationsgave til ham men som altid er et godt valg. Et godt og flot ur er jo også et smykke, som det er helt tilladt for drenge at gå med. Om det skal være et minimalistisk og siltrent ur, eller et overdådigt ur i guld og mange ting på, handler jo helt om hvem han er. Men et ur som konfirmationsgave går man i hvert fald ikke forkert i byen med.

Gå til forhandler

Kreafunk aGROOVE Højtaler BLACK

En designer højtaler som både er funktionel og har rigtig lyd, samtidig med at den er meget moderne og ser rigtig flot. Samtidigt er det også til en pris, som er til at komme til, og derfor kan det være en god gave til ham, som skiller sig lidt ud.

Gå til forhandler

Lækkert barbérkniv og sæt

Det er jo ved at være den tid, hvor der begynder at gro skæg. Og selvfølgelig kan en barbermaskine være det nemmeste, men til gengæld så kan forkæle sig selv ved at lære at barbere sig på den gammeldags måde med børste og en ægte skraberkniv. Der er en fantastisk følelse i at bruge den tid på at barbere sig på den måde!

Gå til forhandler

Smartwatch

Et lækkert, smart og funktionelt smartwatch som integrerer sig med telefonen er da den perfekte teenager og konfirmationsgave. Et smartwatch er den ultimative konfirmationsgave til ham der er vild med sin smartphone, og kan forbinde et lækkert ud med telefonen.

Gå til forhandler

Computer / gamer gaver

Headset til computer og telefon

Uanset om han er gamer, eller bare lytter til rigtig meget musik, så er et godt headset en uundværlig del af en teenagers hverdag. Derfor vil et headset være en god drenge-konfirmand gave, for det er helt sikkert at den vil blive brugt på daglig basis.

Gå til forhandler

Gamermus / computermus

Hvis han ofte sidder på sit værelse og spiller med sine venner eller alene, så har han nok i forvejen en gamermus. Men sådan en kan altid bruge en erstatning, for nye og bedre og sejere modeller kommer på markedet hele tiden. En gamermus i god kvalitet giver ham både en fordel, når han spiller, men også misundelse blandt vennerne.

Gå til forhandler

Spil og konsol

Spil til hans Playstation eller Xbox er aldrig en dårlig gave, og særligt ikke hvis den kommer med et byttemærke, og han eventuelt kan bytte gaven til et andet spil. Det kan også være han stadigvæk bare har en Playstation 3 og trænger til en opgradering, ja så er en ny konsol med sikkerhed noget der vil vække begejstring. En konfirmation er et oplagt tidspunkt, at han kan blive givet så stor en gave som en ny konsol jo er.

Gå til forhandler

Gamer stol

Bruger han mange timer foran skærmen, så er det virkelig vigtig, at han sidder godt. Man skal ikke undervurdere betydningen af en god stol til gaming, og det vil ikke bare være en gave til konfirmationen, men en gave til hans helbred resten af livet.

Gå til forhandler

Praktiske konfirmationsgaver til ham

En ny cykel

En ny cykel i konfirmationsgave til ham er også en helt klassisk gave. Men en gave han vil blive glad for, som han jo bruger rigtig meget. Uanset om det en mountainbike, landevejscykel eller en almindelig herrecykel, så betyder cyklen rigtig meget i en teenagers hverdag, og derfor er det som altid en god gaveide.

Gå til forhandler

Solcelle-oplader til mobiltelefon

Når han bliver konfirmeret, så er det ved at være sommertid. Og sommertid er ensbetydende med masser af solskin. Giv ham denne oplader til mobiltelefonen, som baserer sig på solceller og solens stråler. Så løber han aldrig tør for strøm, når han er ude med sine venner.

Gå til forhandler

Pladespiller

Er han musik-elsker, så er der ikke noget mere moderne lige nu end en god gammeldags pladespiller til LP’er. De fås både i retro-design og er møglækre, og de fås også i totalt opdateret look og meget moderne i udseende. Mange moderne musikere udgiver i dag også special editions af deres album på LP. Giv denne gave til den musik-elskende konfirmand!

Gå til forhandler

Digital Vækkeur i flot træ

Det er jo ikke unormalt for en teenager at have liiidt svært ved at stå op. Derfor er et flot vækkeur måske lige så meget en gave til mor og far, som det er til ham! Men dette vækkeur fra Karlsson er et lækkert digitalt vækkeur, som kun lyser op, når man rører ved det. Derfor forstyrrer det heller ikke nattesøvnen med lyset fra uret.

Gå til forhandler

Retro Sækkestol

En møglækker retro sækkestol kunne sagtens være den perfekte konfirmationsgave til ham, som elsker at slænge sig, som de fleste teenage-drenge jo gør. Her kan han sidde/ligge og høre musik, sidde med sin telefon eller læse lektier alt imens han total slapper af. Især hvis han så også har et minikøleskab ved siden af med dejligt kolde drikkevarer i!

Gå til forhandler

Mini køleskab

Et lille mini køleskab som han kan bruge på værelset til sine sodavand, eller have med på tur et sted. Køleskabet her kan faktisk både holde drikkevarer kolde, men også holde ting varme, hvis man har brug for det i stedet. En gave der er lige så sjov som praktisk, men som kan bruges mange steder.

Gå til forhandler

Værd at huske på til dagen

Selvom en konfirmation/nonfirmation kun sker én gang i vores liv, skal man måske også huske på, at det ikke er størrelsen på konfirmationsgaven eller hvor spektakulært den er, som det handler om.

Javist, skal konfirmationen være noget, man husker som en fantastisk oplevelse resten af sit liv. Men der kommer også mange andre gode oplevelser, og det er ikke om man giver for 1.000,- eller 2.000,-, der gør om han får en god dag eller ej, eller om han samlet har fået 10.000 kroner eller 40.000 i pengegaver.

Penge og ting er flygtige, og forsvinder igen på et tidspunkt. Gode relationer og minder er meget mere værd, og det handler om hvem vi omgiver os med, og ikke hvad. At være en god mor eller far eller bedstemor handler ikke om hvor meget man giver for!

Se også disse sider og produkter: Konfirmationsgaver til ham og konfirmationsgaver til hende. Til yderligere inspiration for konfirmander.

 

Leave a Comment