Please assign a menu to the primary menu location under menu

Have & Terrasse

Gave til have og havelskeren (2019)

gavekort-til-have-hus

Forår og påske er havetid. Og hvis vejret er rigtigt godt, så står den på tilsvarende rigtig meget tid i haven. Så hvad giver man så i gave til haveelskeren, som sikkert har alt hvad han eller hun skal bruge i haven? Skal det være sjovt, skal det være pænt, skal det være stort, eller skal det være praktisk eller afslappende…

Vi giver her et par bud på gave til have og stor som små…

Tumble Torch olielampe (171,-)

Tumble Torch olielampeLækker olielampe som både giver hygge og lys til de kolde forårsaftener og lange sommeraftener. En olielampe er oplagt som gave til haven, fordi den både er diskret, pæn, og passer ind i de fleste hjem og haver. Desuden har den jo en god funktion i forhold til at give lys på terrassen. Populært til have og terrasse både om sommeren og vinteren.

Gå til forhandler

 


Ubbink Tønde m/ Vandpumpe (1.103,-)

Ubbink Tønde m/ VandpumpeMeget flot tønde til haven der giver et rustikt og fantastisk look. En god gave til haveelskeren som går meget op i, hvordan haven ser ud. Træet er lavet i god kvalitet, og kan holde til mange års brug. Havetønden er 75cm høj og har 60 cm i diameter, og pumpen kan klare 350 l/t.

Gå til forhandler

 


Gavekort til ny terrasse eller indkørsel

Gavekort til fliser og belægningKender du en boligejer, som står overfor at skulle udskifte terrassefliserne eller indkørslen? Selvfølgelig kan du ikke give en ny terrasse i gave, men du kan give et gavekort til én af Danmarks største leverandører af belægning. Sådan en omlægning af terrassen eller indkørslen er hverken nemt eller billigt, så derfor vil et gavekort til belægning helt sikkert være en velkommen gaveide. Du kan vælge et fast beløb i gavekortet, eller I kan gå flere sammen og give et fælles gavekort med et samlet beløb fra alle.

Gå til forhandler

Fræk Øltrold som skjuler drikkevarer

Øltrold til haven der gemme øl og sodavandDenne frække øltrold der viser fuckfinger i haven, gemmer på en hemmelighed under sine føder, og derfor gerne skræmmer uvedkommende væk. Det lange medfølgende rør graves nemlig ned i jorden, og her kan der gemmes sodavand eller øl, som altid holdes kolde. Når havearbejdet bliver for meget, eller solen skinner for voldsomt, hjælper øltrolden med kolde og friske forsyninger. God gave til havelskeren som har brug for noget koldt engang imellem!

Gå til forhandler

Hængende el-terrassevarmer (499,-)

Hængende terrassevarmer gaveTerrassevarmere bliver i stigende grad populære rundt omkring i Danmarks haver. Og det er også en rigtig velegnet gaveide til haven. Terrassevarmeren gør at man kan sidde på sin terrasse eller altan i mange flere timer på året. Denne terrassevarmer er en energieffektiv el-terrassevarmer, som ikke varmer alt luften op omkring sig, men varmer der hvor den peger. Den er derfor rigtig velegnet som gave til udhuset eller den overdækkede terrasse.

Gå til forhandler

Gavekort til hus & have

Gavekort til hus og haveDet kan også være helt umuligt at finde én ting at give som gave til en haveelsker. For måske har han/hun allerede så mange ting, og måske er man bange for at købe noget, som vedkommende alligevel ikke vil finde passende til sin have. Så kan et gavekort til huset og haven måske være den rette gaveidé i stedet for. Køb et gavekort til online brug så haveelskeren kan købe lige præcis det, som der er brug for, og som passer ind i resten af haven. Med et gavekort er man i hvert fald helt sikker på ikke at gå forkert i byen med en gave…

Gå til forhandler

Økologisk Hængekøje (524,-)

Amazonas Økologisk HængekøjeEn hængekøje til dejligt afslappende fri tid efter alt havearbejdet, er en gave til den der ikke bare nyder en flot have, men i det hele taget bare nyder haven. Amazonas hængekøjerne produceres i ét af de økonomisk dårligst stillede områder i Brasilien, hvor alle medarbejdere arbejder under sikre forhold og betales lønninger over middel. Amazonas er kendt for deres gode kvalitet, og er vidt udbredt i både Danmark og resten af verden.

Gå til forhandler

Det er i hvert fald lidt forskellige bud på gave til haven og til haveelskere. Hvis det er mere til en særlig anledning som Mors Dag eller Fars dag, så kan det være at det er en anden slags ting man skal kigge på. Så er der måske mere gaver der viser hvor meget du holder af vedkommende, i stedet for bare ting der skal stå ude i haven.

Normalt giver man jo blomster til Mors Dag, så et godt alternativ til dét, kunne være at give blomster eller planter til haven. Enten som kan passe til en krukke, eller som skal plantes i et højbed eller i jorden. På den måde vil hun have glæde af gaven i mange år derefter.

Læs mere her om gaveideer til Mors Dag.

Følg med på siden her for at få flere ideer til gaver til haven, som vi vil lave løbende over foråret og sommeren.

Leave a Comment